Αρχική

Η επίσκεψή σας σε αυτό το μαγευτικό τουριστικό θέρετρο στη δυτική ακτή της Κέρκυρας Θα σας κάνει να αισθανθείτε ιδιαίτεροι. Είναι ένα από τα πιο γραφικά σημεία του νησιού με παραλία, η οποία φυσικά λούζεται απο τα αλμυρά νερά της Αδριατικής. Ο Άγιος Γόρδιος βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία στους πρόποδες των λόφων που τον περιβάλλουν και αποτελεί ένα τυπικό όμορφο παραθαλάσσιο χωριό, όπως θα συναντήσετε συχνά στα ελληνικά νησιά.

Απολαύστε την καταπληκτική θέα, ενώ κάνετε βόλτα στα γραφικά δρομάκια του, αφήνοντας τα μάτια σας να περιπλανηθούν στην όμορφη τοποθεσία που βρίσκονται τα διαμερίσματα μας. Φυσικά, πολλά καταλύματα εδώ έχουν θέα στο βουνό. Μερικά από τα καταλύμματα είναι μέχρι και 200 μέτρα πάνω από τα κτίρια της παραλίας στο κέντρο του θέρετρου. Τι θέα και αυτή για να ξυπνήσει κανείς! Θα συνειδητοποιήσετε ότι ο κόλπος του Αγίου Γόρδιου είναι ένας από τους πιο όμορφους κόλπους της Κέρκυρας και ίσως σε όλη την Ελλάδα. Για όσους αποζητούν ξεκούραση και χαλάρωση, λόγω της πολυάσχολης ζωής τους, οι διακοπές σε αυτή την πλευρά της Κέρκυρας είναι η απάντηση.

Από την παραλία με την ραφινάτη άμμο, κοιτώντας ψηλά στους επιβλητικούς πανύψηλους λόφους που έχουν εκατομμύρια αποχρώσεις του πράσινου, νιώθει κανείς μικρός και ασήμαντος, αλλά ασφαλής. Ο Άγιος Θεόδωρος, το βουνό, πάνω από το χωριό δημιουργεί ένα φυσικό σύνορο που προστατεύει την ιδιωτικότητα σας και σας χωρίζει από το υπόλοιπο νησί.